Loader
Interessante Pagina's
Portfolio

Weer beginnen met trainen en gemotiveerd blijven…

Weer beginnen met trainen en gemotiveerd blijven…

Daar lig ik dan, lekker in m’n hangmat…

De sportscholen zijn inmiddels al weer een tijdje volledig open. Geen onderscheid meer tussen wie er wel en niet mag sporten… Heerlijk ook je sportmaatjes weer te kunnen zien.

Ik was voor corona een flinke tijd echt gepassioneerd bezig met fitness en groepslessen. Inmiddels heb ik gemerkt dat ik door alle lockdowns compleet de weg kwijt was naar de sportschool, de drempel werd vele malen hoger. Met als gevolg dat ik op zoek ben gegaan naar een sportclub in de buurt om te kunnen gaan trainen, om zo die drempel iets te verlagen.

 

Weer actief worden: CrossFit

Om weer helemaal terug in shape te komen is het voor mij maar voor velen waarschijnlijk erg belangrijk dat het sporten fijn is. Langzaamaan weer in dat ritme komen, daar zijn we nu weer flink mee bezig. En hoe blijf ik in beweging als ik zelf vooral “on the road” ben. Leuke en interessante vraagstukken.

De drang om een nieuwe “before” foto te maken is ook aanwezig. Om straks net als m’n klanten te rocken met die “after” foto. Maar daarvoor zal ik toch echt even actief moeten worden ;-). Door wat rondkijken etc. kreeg ik wederom de bevestiging dat een “kracht” sport het beste bij mij past. Ik ga of ja, ik ben eigenlijk al rustig aan gestart met “CrossFit”. Daarvoor moest ik dus nog wel even een paar drempeltjes over. Het fijne is dat ik daar ook mensen heb wie mij dan ook nog even figuurlijk meetrekken die trainingen in. ­čśů

Vanaf morgen gaan we voor het eerst in hun nieuwe locatie trainen, en ik? Ik kan echt niet wachten. We trainden al even buiten, maar dit is en blijft toch echt wat minder mijn ding ( vooral in die fijne wintermaanden niet )

Voor wie geïnteresseerd is checkt even de website van CrossFit Winterswijk.

Die voor- foto ga ik komende week maken. En die “after” foto die gaat er ook komen als het aan mij ligt…

 

Doelstellingen

De afgelopen periode merk ik ook aan m’n inbox dat er steeds meer mensen dat zelfde doel hebben. Fijn om te zien!

In juni is een eerste resultaatshoot voor een klant gepland in de loop naar een wedstrijd toe. Een top vooruitzicht!

Ik heb zelf zwaar respect voor deze mooie doelstellingen, wetende dat iedere tegenslag naar deze doelstelling toe je van je doel af kan brengen. En je je zelf weer moed in moet spreken of soms echt moet slepen die sportschool in of je even op je vingers moet slaan als er weer een bord/schaaltje “lekkers” voor je staat.

Zelf zal ik ook nog de enige motivatie en mindset moeten ontwikkelen… Eerlijk is eerlijk. Die knop moet nog even om..

Werken met sport geeft nog niet direct de garantie tot mooie resultaten, je zal toch echt zelf aan de slag moeten.

Tot die tijd… Haal ik al veel kracht uit iedereen wie bij mij komt… Het blijkt aanstekelijk te werken.

Geen reactie's

Geef een reactie

Neem nu telefonisch contact op
×