Loader
Interessante Pagina's
Portfolio

DE START VAN FITNESS FOTOGRAFIE NEDERLAND

DE START VAN FITNESS FOTOGRAFIE NEDERLAND

Wat fijn dat ik hier dan eindelijk mee van start kan gaan. Na lange tijd mezelf weten op te werken naar deze specialisatie in de fitness / sport.

Na veel diverse projecten te hebben gedaan en ook diverse portfolio shoots om het niveau te behalen wat ik nu heb.

Een ultieme passie voor sport, maar ook voor de fotografie. Als je dan de kans krijgt om die 2 passies te bundelen geeft natuurlijk een geweldig gevoel.

Dat na jaren niet te hebben geweten wat voor passie ik nou zou hebben.


Ik ben ooit gestart met fotograferen ergens rond 2009… Toen liep het althans ietwat uit de hand 😉

Inmiddels ben ik reeds fotograaf sinds 2012 en is ben ik mijzelf sinds die tijd gaan opwerken tot de fotografe wie ik nu ben. Met de specialisatie in de Fitness wil ik nu heel Nederland door “crossen” op weg naar ondernemers wie hun bedrijf graag professioneel in beeld gebracht willen hebben. 

Ik zelf heb de liefde voor Fitness ontdekt toen ik na een heel vervelende periode wilde gaan afvallen. Ik wist eindelijk die mentale ‘knop’ om te zetten en ben met behulp van een personal trainer Fitness trainingen gaan oppakken en ben bezig gegaan met het aanpassen van mijn voedingspatroon. Deze combinatie bleek zijn vruchten af te werpen. en ik ontwikkelde al vrij snel een liefde voor kracht en vechtsport en heb deze liefde daarmee dus later weer weten te combineren met fotografie. 

Mijn motto is vaak alles of niets. Met deze instelling heb ik 30 kilo weten kwijt te raken en door veel te trainen weet ik nu hoe het is om alles te geven om een doel te behalen. En dat is alles behalve makkelijk. 

Toen ik op een gegeven moment in aanraking ben gekomen met ClubJoy ben ik mij zelf ook steeds meer bezig gaan houden met het letten op de juiste trainingstechnieken. Door puur te doen en veel te zien weet ik momenten goed in beeld te brengen en dus op het juiste moment te klikken. 

Met mijn empathische vermogen en vrolijke, positieve karakter weet ik ervoor te zorgen dat de connectie met de op dat moment geportretteerde mensen op een fijne manier tot stand wordt gebracht. Ik weet er snel voor te zorgen dat mensen zich op hun gemak voelen bij mij als fotografe. Wat heel belangrijk is wil een beeld echt kracht uit stralen.

Dat maakt het dat dit in mijn beleving echt het ideale beroep is voor mij. Passie omzetten en mijn enthousiasme met andere mensen te delen.

Zelf heel benieuwd hoe ik werk, en of ik wat voor jou / jullie kan betekenen. Ik kom graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Sportieve groet Tanja

Geen reactie's

Geef een reactie

Call Now ButtonNeem nu telefonisch contact op
×