Interessante Pagina's
Portfolio

Kim Lodewijckx

Over dit project

Laat me je voorstellen aan Kim Lodewijckx – een prachtige, sterke vrouw die haar kracht en vrouwelijkheid combineert in zowel fitness als boudoirfotografie. In onze studio hebben we samen, na Kim’s harde werk om in vorm te komen, schitterende sensuele foto’s weten vast te leggen. Mijn belangrijkste regel bij elke sessie? Foto’s mogen nooit ordinair worden; ze moeten vrouwelijkheid, kracht en sensualiteit in één beeld vangen.

Toen Kim binnenkwam, voelde ik meteen de energie en opwinding. Kim toen ze bij mij binnenliep: “Toen ik in de auto zat dacht ik bij mezelf: Wat ben ik aan het doen? Twee uur rijden op zo’n vroege ochtend.”

Maar zodra we elkaar ontmoetten, konden we niet anders dan lachen. Ze volgde me al een tijdje op Instagram en was vastbesloten om haar fotoshoot bij mij te doen. Ik voelde me enorm vereerd dat ze bereid was zo ver te rijden. Na die lange rit namen we even de tijd om te ontspannen en meteen voelde het alsof we elkaar al jaren kenden.

Ik heb geen idee wat het is, maar blijkbaar heb ik dat effect op mensen! We hadden meteen een klik en begonnen al snel met het maken van foto’s.

Kim had een paar voorbeelden en wensen meegenomen, en we zijn daar meteen mee aan de slag gegaan.

Het was zo mooi om te zien hoe haar zenuwen langzaam plaatsmaakten voor rust en vertrouwen. En dat zie je terug in de beelden – ze straalt pure zelfverzekerdheid uit.